fbpx

Een kijkje op de werkvloer bij… Bart Valk!

Project | 04-11-2020

Bart Valk is werkzaam als voorman hovenier bij onze opdrachtgever Donker Groen, vestiging Zwolle. Zo legt hij zelf diverse tuinen aan en is hij ook het aanspreekpunt voor de projectleider en de klant.

Bart is nu vijf jaar werkzaam bij Sebo Personeelsdiensten en is sinds dit jaar gedetacheerd bij Donker Groen. “Het leukste aan mijn werk vind ik het buiten zijn, elk seizoen heeft zijn eigen charmes waardoor geen één dag hetzelfde is.” aldus Bart. Het buitenwerk in combinatie met het klantcontact en leuke collega’s maakt dat Bart altijd met veel plezier naar zijn werk gaat.

Binnen Sebo Personeelsdiensten heeft Bart als hovenier voor diverse opdrachtgevers gewerkt. Dit waren vaak langdurige projecten. Hij heeft altijd de ambitie gehad om door te groeien tot voorman hovenier, gelukkig werd dat dit jaar gerealiseerd. “Het fijnste aan werken bij Sebo Personeelsdiensten vind ik dat alles goed geregeld is zonder dat er teveel poespas bij komt kijken. Sebo is lekker direct waardoor je altijd duidelijk weet waar je aan toe bent”.

Donker Groen is onderdeel van de Donker Groep en gevestigd door heel Nederland. Donker Groen is onder andere gespecialiseerd in het onderhouden en realiseren van tuinen. Benieuwd naar wat zij nog meer doen? Bekijk dan de website www.donkergroep.com.

Wil jij net als Bart een leuke baan in het groen? Neem dan contact met ons op!