fbpx

Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Wilfred!

Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Wilfred!

Gepubliceerd op 8 januari 2021

Inmiddels ben ik alweer 8 jaar met veel plezier werkzaam bij Sebo Personeelsdiensten als Planner & Filiaalleider van onze vestiging in Balkbrug. Daarnaast ben ik tegenwoordig ook algemeen bedrijfsleider van Sebo Personeelsdiensten B.V..

Ik ben mijn loopbaan begonnen als allround-medewerker bij een loon- en grondverzetbedrijf. Daar heb ik erg veel geleerd van de loonwerk- en infrabranche. Hierna ben ik gaan werken bij een bedrijf dat actief is in geveltechniek. Daar heb ik uiteindelijk 13 jaren gewerkt. In 2012 ben ik begonnen met werken bij Sebo Personeelsdiensten.

De uitzendbranche was nieuw voor mij en eerst best wel even wennen. Het is mensenwerk en dat ligt mij wel, ik mag graag opdrachtgevers en werknemers blij maken met een goede match. In de afgelopen jaren hebben we een hechte club met fantastische medewerkers kunnen opbouwen. Alles bij elkaar maakt dat ik het erg naar mijn zin heb en elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, is het helaas niet altijd mogelijk om bezoek te ontvangen voor een kop koffie. Telefonisch ben ik altijd bereikbaar op ons telefoonnummer; 0523 – 820 330.

Dus wanneer u of jij nog op zoek bent naar een nieuwe baan of medewerker, neem dan gerust contact met mij op!