5 nieuwe Peugeot Partners

Nieuws | 07-03-2016

Vorige week heeft Auto Palace Kampen / IJsselmuiden 5 nieuwe Peugeot Partners bij ons afgeleverd. De vraag naar onze timmerlieden en grondwerkers voorzien van gereedschappen blijft toenemen en daarom hebben wij wederom geïnvesteerd in ons wagenpark. De Peugeot Partner is een praktisch vervoersmiddel waarin voldoende gereedschappen meegenomen kunnen worden. Onze eigen timmerlieden hebben in de laadruimtes van deze auto`s mooie schappen en opbergvakken gebouwd zodat alles goed opgeborgen kan worden.

Wij wensen Erik Prakken, Evert van Oene, Wim Kamphof, Jan ten Hove en Peter Blaauwgeers veel prettige kilometers men hun nieuwe aanwinsten!

Op de foto’s ziet u hoe Auto Palace Kampen/IJsselmuiden de sleutels overhandigd aan onze wagenparkbeheerder, Gerrit Wolf.