Indoor Truck en Tractorpulling TT-Hall Assen

Nieuws | 08-03-2017

Het afgelopen weekend vonden in de TT-hal in Assen voor de tweede keer truck & tractor pulling wedstrijden plaats. Sebo Personeelsdiensten heeft dit jaar sponsoring verzorgd op dit evenement. Er was een stand ingericht waar de Dakar – motor van Jasper Riezebosch en de Dakar vrachtwagen van het Rainbowtruckteam te zien waren. Ook de Eurol Bandit en de Little Bandit stonden hier opgesteld. De beide Bandit tractoren hebben tussen de wedstrijden door een oorverdovende demo – run gemaakt en Jasper Riezebosch gaf tot twee-maal toe een show met zijn motor op de baan.

Een vijftal dames waren op beide dagen op zoek naar  aanpakkers die de armen uit de mouwen willen steken bij Sebo Personeelsdiensten. Zij verzorgden daarnaast ook de prijsuitreiking. 

De indoor Assen was dit jaar een groot succes. Volgend jaar hopen wij weer present te zijn.