Voorlichtingsavond BPF Bouw

Nieuws | 18-10-2017

Op 18 oktober heeft het BPF Bouw een voorlichtingsavond gehouden op onze vestiging Balkbrug. Onze vakkrachten die werkzaam zijn in de bouw & infra dragen elke loonperiode premies af, maar wat gebeurt er nou eigenlijk met dit geld? En wat krijg ik hier voor terug? Over deze en andere vragen heeft onze relatiemanager van het BPF Bouw een verhelderende presentatie gegeven.

Ook werd het ‘Mijn Bouwpensioen’ toegelicht. Op ‘Mijn Bouwpensioen’ kun je informatie vinden over je eigen bouwpensioen. Je vind hier diverse informatie over je eigen pensioen en er wordt weergegeven hoeveel pensioen je inmiddels hebt opgebouwd. Daarnaast kun je in het ‘Mijn bouwpensioen’ zien wat er gebeurd als je eerder of later met pensioen gaat. Klik hier voor de website van BPF Bouw.

Op 7 november zullen wij deze leerzame avond nog een keer herhalen op onze vestiging IJsselmuiden.