Sebo Personeelsdiensten opent vestiging Assen, Arjan Hingstman gaat ervoor!

Nieuws | 07-11-2017

IJSSELMUIDEN – In het afgelopen jaar zijn er plannen ontstaan om het werkgebied van Sebo Personeelsdiensten uit te breiden naar het noorden van Nederland. Tijdens de indoor tractor pulling wedstrijden op 3 en 4 maart j.l. die plaats vonden in de TT hallen van Assen, heeft er een eerste kennis making met Arjan Hingstman plaats gevonden. Arjan heeft ervaring opgedaan in o.a. de loonwerkbranche en in het detacheren van agrarisch personeel. Al vrij snel werd duidelijk dat hij uitstekende ambities heeft om een nieuwe vestiging van Sebo Personeelsdiensten te gaan opzetten en om hier leiding aan te gaan geven.

“Werkzoekenden die van aanpakken weten uit Drenthe, Friesland en Groningen zijn van harte welkom om zich te laten inschrijven”, aldus Arjan Hingstman die woonachting is in het Drentse Zwiggelte. “De formule van Sebo blijft het goed doen, de vraag naar gemotiveerde arbeidskrachten blijft onverminderd groeien. Daarom is er gekozen voor een nieuwe vestiging in Assen”, aldus Arjan.

Er zijn al diverse openstaande vacatures op onze vestiging Assen. Neem voor meer informatie een kijkje op de website of bel voor een afspraak met Arjan Hingstman van onze gloed – nieuwe vestiging Assen.

Een ieder is van harte welkom, de koffie staat klaar!