fbpx

Maxilift op Peugeot Boxer van Sebo Personeelsdiensten

Nieuws | 03-09-2018

Voor het laden en lossen van zwaardere stratenmakers materialen- en machines, staat er sinds kort een maxilift op de Peugeot Boxer van onze medewerkers Aalt en Peter. Aalt en Peter houden zich bezig met de aanleg en het herstel van straatwerk in de omgeving van Nijkerk. Ook assisteren zij een Infra aannemer bij het uitvoeren van grotere infra projecten.

Bij de werkzaamheden van Aalt en Peter worden vaak zware materialen- en machines gebruikt die telkens op de laadbak van de Peugeot moeten en er weer vanaf. Hierbij waren ze in het verleden vaak aangewezen op graafmachines die in de buurt aan het werk waren. Nu zij de beschikking hebben over deze Maxilift, kunnen Aalt en Peter zich geheel zelfstandig redden op de werkvloer.

Wij wensen onze collega`s veel werkplezier!