Jan Winter gaat met pensioen!

Nieuws | 03-07-2020

Jan Winter uit Vollenhove gaat met pensioen. Vandaag heeft Jan zijn laatste werkdag bij ons gewerkt. Hij gaat nu volop genieten…!

Jan begon zijn loopbaan op 16-jarige leeftijd als metselaar bij een bouwbedrijf. Na een half jaar bleek Jan last te krijgen van cement-eczeem en is hij overgestapt naar een andere werkgever. Toen begon hij als kraanmachinist bij een loonbedrijf. De eerste jaren draaide Jan op een kraan achter een landbouwtrekker. Later werd hij machinist op een grotere kraan bij dit bedrijf. Jan heeft totdat hij bij Sebo Personeelsdiensten kwam werken merendeels het vak van shovel- en kraanmachinist uitgeoefend.

In 2010, tijdens de financiële crisis, kwam Jan zonder werk te zitten. Hij heeft toen bij Sebo Personeelsdiensten gesolliciteerd en kon meteen beginnen. Jan heeft veel betekend voor ons bedrijf. Het was hem nooit teveel om ons te helpen met enige acquisitie. Hij bracht zelf meerdere bedrijven bij ons aan die daarna goede klanten zijn geworden.

Hij heeft ook als boegbeeld gefungeerd voor ons bedrijf. In menig folder is hij namelijk te vinden waar hij op een hele mooie foto staat als machinist met een Volvo shovel. Ook op enkele panden van ons bedrijf kun je Jan levensgroot aantreffen; op deze zelfde foto.

Wij willen Jan bedanken voor al het goede dat hij voor ons bedrijf betekend heeft en wensen hem samen met zijn vrouw Roeli een fantastische en welverdiende pensioentijd toe!