Ben Kranenborg gaat met pensioen!

Nieuws | 04-09-2020

In 2010 stapte Ben ons kantoor binnen met de vraag of er nog werk beschikbaar was voor hem. Hij had zich nog maar net ingeschreven of er kwam een aanvraag binnen. De volgende dag startte hij meteen al op een leuke klus.

Ben stond open voor allerlei werkzaamheden. Zo heeft hij enkele jaren een groenploeg aangestuurd voor onze opdrachtgever de Jong en Zoon Beesd, bereidde hij saneringsprojecten voor bij onze klant Heijmans en de laatste jaren heeft hij het terrein onderhouden van onze hoofdvestiging in IJsselmuiden.

Na ruim 10 jaar bij ons werkzaam te zijn geweest, is het voor hem nu tijd om te gaan genieten van zijn wel verdiende pensioen. Vanochtend hebben wij zijn werkperiode afgesloten en Ben in het zonnetje gezet.

Ben, nogmaals bedankt voor al jouw inzet!