Genieten van je pensioen, nu ook voor Hans Westerbroek!

Nieuws | 17-09-2020

Op 16 september is onze collega Hans Westerbroek officieel met pensioen, maar volgens Hans zelf; “Nu nog even niet..!” Hans is 5 jaren werkzaam bij Sebo Personeelsdiensten en zet zich al deze tijd met veel plezier in voor onze opdrachtgever ABZ Diervoeding.

In 1971 toen Hans 17 jaar was, is hij begonnen bij Navobi (Na volle biest) uit Staverden. Daar is hij begonnen met het rondbrengen van poedermelk in zakgoed d.m.v. een Fendt trekker en een platte wagen bij boeren op de Veluwe. Na verloop van jaren kwam langzaam het bulktransport op gang, waardoor hij geleidelijk werkzaamheden als bulkwagenchauffeur ging uitoefenen. Na 20 jaren gewerkt te hebben bij dit bedrijf heeft Hans de overstap gemaakt naar Agri Firm. Ook hier heeft hij het vak van bulkwagenchauffeur altijd uitgeoefend, ongeveer 16 jaar lang. Hierna heeft Hans nog 5 jaren bij Post Harderwijk als vrachtwagenchauffeur gewerkt in de suikerindustrie.

Door toedoen van de economische crisis kwam Hans in de tweede helft van 2015 zonder werk te zitten. In november 2015 kwam hij in gesprek met ABZ Diervoeding en Sebo Personeelsdiensten. Vanaf die tijd is hij naar volle tevredenheid gedetacheerd door Sebo Personeelsdiensten aan deze opdrachtgever. Hans wil wel met pensioen, maar nu nog even niet! “Hans heeft het erg naar zijn zin bij ABZ Diervoeding”, vertelt Gert Geurts – manager expeditie ABZ Diervoeding.

We geven 16 september, de officieel laatste werkdag van Hans, een feestelijk tintje door zijn vrachtwagen alvorens zijn dienst begint te versieren. Er zijn bloemen en Hans krijgt een borrelpakket met een mooie fles champagne van Étienne Oudart. Samen met Gert Geurts en de collega’s Gea van Dijk-Smink en Albert Selles van Sebo Personeelsdiensten genieten we van een kop koffie. Er worden een paar heerlijke donuts genuttigd en de verhalen over vroeger komen los.

Daarna wil Hans weer graag aan de slag. De vrachtwagen vullen en op weg naar zijn eerste boer van die dag. Hans blijft nog een paar dagen in de week actief bij dit leuke bedrijf!