Groenonderhoud Gemeente Rijssen-Holten in samenwerking met Sebo Personeelsdiensten

Nieuws | 22-09-2020

Een medewerker van onze vestiging in Markelo ondersteunt de Gemeente Rijssen-Holten met het onderhoud van de complete groenvoorziening. Onder andere in Holten wordt hard gewerkt om de wijken te onderhouden door het snoeien van de hagen. Samen met een collega van de Gemeente Rijssen-Holten zorgt hij dat alles netjes wordt afgeleverd.

Werk jij ook graag in de buitenlucht en ben je op zoek naar werk in de groenvoorziening? Neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar ander werk? Bekijk alle vacatures op onze website. Staat er voor jou geen passende vacature bij? Laat dan jouw gegevens achter via een open sollicitatie of bel met één van onze vestigingen om een kennismakingsgesprek te plannen. Wij gaan graag met jou op zoek naar de baan die bij jou past!