Een kijkje op de werkvloer bij… Bert Jonker!

Project | 25-01-2021

Onze medewerker, Bert Jonker is momenteel werkzaam voor onze opdrachtgever Bruinenberg. Hij werkt sinds zes jaar fulltime voor Sebo Personeelsdiensten. Hiervoor heeft hij dertien jaar in een varkenshouderij gewerkt en daarvoor is hij tien jaar werkzaam geweest als ijzervlechter.

Bert is bosbouwer en zorgt ervoor dat de bomen worden gecontroleerd en worden ontdaan van dode takken door middel van snoeiwerkzaamheden.

“Het mooiste aan mijn werk vind ik het buiten zijn. Ik heb veel vrijheid en vind veel spanning en uitdaging in mijn werk. Tuurlijk is het werk ook wel eens zwaar, maar ik doe het met veel plezier.” aldus Bert.

Van januari tot en met april is Bert werkzaam voor Bruinenberg. Als het snoeiseizoen is afgelopen gaat hij aan de slag voor een andere opdrachtgever van Sebo Personeelsdiensten. “Hierdoor is er veel afwisseling in mijn werk en is het eigenlijk nooit saai.”

Ook in zijn vrije tijd is Bert veel buiten te vinden, hij is dan druk bezig met het verzorgen van zijn pony’s.

Ben jij ook op zoek naar zo’n leuke en uitdagende baan in het groen? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op!