Een kijkje op de werkvloer bij… Arjan Huisman!

Project | 23-02-2021

Onze medewerker, Arjan Huisman is vrachtwagenchauffeur en werkt 1,5 jaar bij Sebo Personeelsdiensten. Hij werkt nu voor onze opdrachtgever Th. Hof & Zonen B.V. in Balkbrug en zorgt ervoor dat alle materialen op tijd geleverd en gelost worden.

Arjan is in augustus 2019 omgeschoold tot vrachtwagenchauffeur en heeft daarvoor 18 jaar in de bouw gewerkt bij onder andere een dakdekkersbedrijf.

“Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik de hele dag op de weg ben, vrachtwagen kan rijden en dat kan afwisselen met het laden en lossen van de producten. Ook vind ik de afwisseling, die Sebo Personeelsdiensten mij kan bieden qua werk heel fijn en is er altijd een goede sfeer.” Aldus Arjan.

Ben jij ook op zoek naar zo’n afwisselende baan? Neem dan eens een kijkje op onze website en laat online je gegevens achter of neem gerust contact met ons op!