Een kijkje op de werkvloer bij… Herman van’t Oever

Project | 09-03-2021

Onze medewerker, Herman is assistent monteur en werkt inmiddels alweer 6 jaar bij Sebo Personeelsdiensten. Hij is nu werkzaam voor onze opdrachtgever Hartman Installaties en voorziet vakantiehuisjes van nieuw leidingwerk. Na afloop van deze werkzaamheden gaat Herman weer aan de slag in het groen.

Voordat Herman begon bij Sebo Personeelsdiensten was hij opperman bij metselaars. “Herman staat binnen Sebo Personeelsdiensten bekend om zijn tomeloze inzet en hij staat altijd open voor alle werkzaamheden. Herman is een echte aanpakker en wordt ook wel onze “Sebo Opa” genoemd.” Aldus Rinke, planner & filiaalleider en Mirjam, assistent planner van de vestiging IJsselmuiden.

Ben jij ook op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan eens een kijkje op onze website en laat online je gegevens achter of neem gerust contact met één van onze vestigingen op!