Klant aan woord… Gerrit van der Meulen van Knipscheer Infrastructuur

Klant aan het woord | 23-04-2021

Knipscheer infrastructuur is in 1980 opgericht in Dronten door Jan en Joke Knipscheer. Een aantal jaren later opende het bedrijf ook een vestiging in Almere. Dit is nu het het hoofdkantoor. Daarna zijn er nog verschillende nieuwe vestigingen geopend, onder andere in Zeewolde en Emmeloord. Verder heeft het bedrijf sinds 2018 ook nevenvestigingen in Wezep en Heerenveen.

'Sebo begrijpt precies welke medewerkers wij nodig hebben!'
Gerrit van der Meulen - Knipscheer Infrastructuur

Knipscheer en Sebo Personeelsdiensten werken al vele jaren samen. De regioleider van Knipscheer is Gerrit van der Meulen. Wij gingen met hem in gesprek en stelden hem de volgende vragen:

Waar is Knipscheer in gespecialiseerd?

Knipscheer Infrastructuur is gespecialiseerd in het gebied van grond-, weg-, waterbouw- en civiele betonbouw. Het mooie van Knipscheer is dat wij grote en kleine werken aannemen.

Hoe helpt Sebo Personeelsdiensten jullie?

Sebo Personeelsdiensten helpt ons met de aanvraag op de markt. Samen zien wij kansen en zo hebben wij al verscheidende werken bediend en tevreden uitgevoerd. Op deze manier zijn er al meerdere werken aangenomen. De basis is goed samen!

Waarom werken jullie samen met Sebo Personeelsdiensten?

Sebo Personeelsdiensten heeft, net als Knipscheer, no-nonsense medewerkers met de juiste mentaliteit aan het werk. Wanneer wij bellen op het moment dat wij aanpakkers zoeken, begrijpt Sebo Personeelsdiensten precies welke medewerkers wij nodig hebben. Hierdoor is de samenwerking zeer prettig!

Wat maakt Sebo Personeelsdiensten volgens jullie uniek?

Er wordt perfect ingespeeld op de vraag door middel van het inzetten van de juiste mensen op de juiste plek. Dit maakt het, dat Sebo Personeelsdiensten erg flexibel is! Net als bij Knipscheer zijn bij Sebo Personeelsdiensten de lijntjes erg kort. Dat is een groot voordeel!

Hoe ervaren jullie de samenwerking?

Wij hebben al jaren via Sebo een aantal vaste medewerkers bij ons werken. Wij zijn van plan om onze samenwerking in de toekomst op deze manier voort te zetten. Ook wil ik, Gerrit van der Meulen namens Knipscheer, een groot compliment geven aan de vakmensen van Sebo Personeelsdiensten, die voor ons aan het werk zijn. Sommigen zelfs al meer dan 10 jaar!