Klant aan het woord… Michel Slooijer van Slooijer tuinen

Klant aan het woord | 04-11-2021

Sinds vorig jaar werkt onze vestiging Markelo samen met Slooijer tuinen uit Kloosterhaar. Sindsdien heeft Sebo al enkele medewerkers kunnen detacheren. Wij gingen met Michel, directeur van Slooijer tuinen in gesprek en stelden hem een aantal vragen.

’Sebo Personeelsdiensten heeft persoonlijk contact met zijn medewerkers. Dit vinden wij erg belangrijk'!
Michel Slooijer - Slooijer tuinen

Waar zijn jullie in gespecialiseerd?
Slooijer Tuinen is opgericht door Michiel Slooijer en bestaat sinds 2009. Samen maken wij uw droomtuin! Het is een Twents bedrijf met een dynamisch team waarin een geweldig mooie mix te vinden is tussen nuchterheid, creativiteit en een passie voor het hoveniersvak en het buitenleven. Wij vinden het belangrijk om te zeggen wat wij doen, maar dan vooral ook te doen wat wij zeggen.

Van het aanleggen van een landgoed tot het inrichten van een balkon, wij vinden het een uitdaging om de wensen van de klant te realiseren. Wij zorgen dat wij op de hoogte zijn van de laatste trends en innovaties op het gebied van wonen en tuinen.

Ook zijn wij een leerwerkbedrijf en zetten wij ons in om jonge mensen te enthousiasmeren voor het geweldige vak als hovenier.

Hoe helpt Sebo Personeelsdiensten jullie bedrijf verder?

Sebo zorgt ervoor dat wij op de piek momenten extra aanpakkers kunnen inhuren, van stratenmakers tot groenmedewerkers.

Wat maakt Sebo Personeelsdiensten volgens jullie uniek?

Zeer dienstverlenend en gemakkelijk in de communicatie. Het is niet nodig allerlei online formulieren in te vullen voordat Sebo voor ons gaan zoeken, een telefoontje is vaak al genoeg. Ze zeggen wat ze doen en doen vervolgens wat ze zeggen. Dit sluit goed aan bij onze bedrijfsvisie.

Waarom werken jullie samen met Sebo Personeelsdiensten?

Wij hebben met regelmaat extra personeel nodig en Sebo Personeelsdiensten heeft persoonlijk contact met zijn medewerkers. Dit vinden wij erg belangrijk!

Hoe ervaren jullie de samenwerking?

Zeer goed. Dienstverlenend en voor zover wij kunnen beoordelen is Sebo erg betrokken bij de klanten en hun personeel.