Klant aan het woord… Resmon Roemahlewang van de Gemeente Aa en Hunze

Klant aan het woord | 16-09-2022

Inmiddels werkt Sebo Personeelsdiensten 1,5 jaar samen met de Gemeente Aa en Hunze. De contactpersoon van de Gemeente Aa en Hunze is Resmon Roemahlewang. Wij gingen dan ook met hem in gesprek:

"Elke aanvraag die wij uitzetten wordt door Sebo Personeelsdiensten vervuld. Wij kunnen daarom altijd rekenen op Sebo!"
Resmon Roemahlewang - de Gemeente Aa en Hunze

Resmon is binnen de gemeente Aa en Hunze verantwoordelijk voor het beheer van openbare ruimten. Deze openbare ruimten bestaan uit groen, grijs & afval. “Wij zorgen ervoor dat het openbare groen goed verzorgt en onderhouden wordt en in het grijs zijn wij de wegbeheerder. Dat houdt in dat we zorg dragen voor de trottoirs, wegen en zandpaden van onze gemeente. Ook zijn we verantwoordelijk voor de riolering. Daarnaast hebben we nog een afdeling die zich iedere dag bezig houdt met het recyclen van afval.” aldus Resmon.

Waarom werken jullie samen met Sebo Personeelsdiensten?

“Onze samenwerking begon nadat Sebo Personeelsdiensten de aanbesteding heeft gewonnen die wij hebben uitgezet. Vanaf dat moment verrichten diverse medewerkers van Sebo werkzaamheden voor ons. 1,5 jaar later werken wij nog steeds met veel plezier samen. Dat komt met name door het prettige contact die wij hebben met Robert, de filiaalleider van Westerbork, elke aanvraag die wij uitzetten wordt door Sebo Personeelsdiensten vervuld. Wij kunnen daarom altijd rekenen op Sebo!” 

Hoe helpt Sebo Personeelsdiensten jullie?

“Sebo Personeelsdiensten detacheert zo’n 10 tot 12 uitzendkrachten aan ons op jaarbasis. Deze uitzendkrachten voeren al het groenonderhoud en andere voorkomende werkzaamheden uit. Zij ondersteunen ons team en daar zijn wij erg blij mee!”

Wat maakt Sebo Personeelsdiensten bijzonder volgens jullie?

“Wat Sebo Personeelsdiensten bijzonder maakt is de laagdrempelig- en eerlijkheid. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ is de instelling die Sebo hanteert en ons erg aanspreekt. Inmiddels hebben wij met Sebo Personeelsdiensten een soort ‘vriendschappelijke’ band opgebouwd. Zij zijn open en eerlijk naar ons toe over de gang van zaken en leveren daarnaast altijd kwaliteit af. Binnen de gemeente Aa en Hunze werken wij in twee teams. Het personeel dat Sebo detacheert, sluit goed aan op beide teams.”

Hoe ervaren jullie de samenwerking?

“Wij ervaren de samenwerking als zeer plezierig en positief. Sebo Personeelsdiensten is duidelijk, draait er niet omheen en het contact bestaat uit korte lijnen.”