Klant aan het woord… Tom Grooten van Nijhuis Bouw B.V.

Klant aan het woord | 07-06-2023

Onze vestiging in Markelo werkt al een aantal jaren samen met Nijhuis Bouw B.V, een bouwbedrijf dat onder andere gevestigd is in Rijssen. Samen met Tom Grooten, een van de uitvoerders, zijn wij in gesprek gegaan over de ontmoeting en de samenwerking.

Tom is binnen Nijhuis Bouw B.V. werkzaam als uitvoerder. Het bedrijf is gevestigd in onder andere Assen, Enschede, Zwolle, Apeldoorn en Rijssen. In Rijssen zit de hoofdvestiging. Op dit moment is Tom, samen met een aantal andere uitvoerders, in Harderwijk met een nieuwbouwtraject aan het werk.

Wie zijn jullie en waar zijn jullie in gespecialiseerd?

“Wij zijn Nijhuis Bouw B.V., een familiebedrijf dat al sinds 1906 bestaat. Een bouwbedrijf dat nog steeds groeiende is. Er worden projecten van onder andere nieuwbouw (Trento®/maatwerk), renovatie, transformaties en onderhoud aangenomen. Nijhuis Bouw B.V. zorgt voor maatwerk en dit wordt samen met onze ‘co-makers’ gedaan. Doordat dit bedrijf vaste partners heeft, kan er bij ieder project het juiste maatwerk worden afgeleverd.”

Hoe zijn jullie met Sebo Personeelsdiensten in aanraking gekomen?

“Wij hoorden veel goede verhalen over Sebo Personeelsdiensten. Doordat een collega van ons een connectie met Sebo heeft, zijn wij verder in contact gekomen. Hierdoor is er een mooie samenwerking ontstaan.”

Hoe is de samenwerking met Sebo Personeelsdiensten?

“De samenwerking bevalt ons goed. Er heerst een goede communicatie en we zijn erg enthousiast over Sebo en de medewerkers. De afspraken worden nageleefd en dat geeft een vertrouwd gevoel.”

Op dit moment hebben wij op ons project in Harderwijk twee medewerkers via Sebo aan het werk en dat bevalt ons erg goed. De medewerkers zijn goed in de omgang, gedreven en enthousiast. Zij laten zien dat ze graag aan het werk willen en daar worden wij erg enthousiast van.

We merken dat Sebo altijd graag vakmensen wilt afleveren en dat hebben wij altijd als uitstekend mogen ervaren.”