Huldiging van onze jubilarissen!

Nieuws | 15-12-2023

Sebo Personeelsdiensten bestaat sinds 1 januari 2000 en inmiddels is ons bedrijf al bijna 24 jaar onderweg. Betrokkenheid, persoonlijk, laagdrempelig en aanpakken zijn belangrijke basiseigenschappen uit het DNA van Sebo. Door de jaren heen hebben we een constante groei mogen doormaken en elk jaar mochten wij weer nieuwe medewerkers welkom heten. Velen van hen voelen zich bij ons thuis en tonen al jarenlang trouwe inzet.

Iedere medewerker die zich voor Sebo inzet, vinden wij op zijn of haar eigen manier een belangrijke persoon. Ons bedrijf bloeit door al het aanpakken, de kennis en werkervaring én het doorzettingsvermogen wat deze aanpakkers hebben ingebracht. Dat verdient zeker een pluim…!

Om onze enorme waardering uit te spreken, hebben wij vorige week donderdag een feestelijke avond georganiseerd. Er waren 46 jubilarissen met partner uitgenodigd om in het zonnetje gezet te worden. Bij Herberg de Witte Gans in Dalfsen werd iedereen verrast met een heerlijk diner bij het openhaard vuur. Daarnaast is elke medewerker persoonlijk gehuldigd en volgde er een bedankje met cadeaus.

We zijn óntzettend trots op al onze medewerkers en dankbaar voor het feit, dat er zo velen bijgedragen hebben aan de groei van ons bedrijf. De huldigingen varieerden van 7,5 jaar tot aan maar liefst 22 jaren trouwe dienst. Het was een enorm geslaagde en gezellige avond!