Geniet van je pensioen Roelof Sok!

Nieuws | 22-05-2024

Op 6 mei j.l. heeft onze collega Roelof Sok officieel de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Afgelopen vrijdag 17 mei, hebben we op ons kantoor in Balkbrug een klein feestje gevierd. Roelof is precies 10 jaren werkzaam geweest bij Sebo Personeelsdiensten en heeft zich al deze tijd met veel plezier ingezet voor onze opdrachtgever; de Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden.

Roelof heeft zijn hele leven in de bouw gewerkt. Door toedoen van de economische crisis kwam hij in het voorjaar van 2014 zonder werk te zitten. Roelof heeft toen gesolliciteerd bij Sebo Personeelsdiensten en kon meteen daarna, begin mei, al starten bij opdrachtgever Groothuis uit Genemuiden. Vanaf die tijd is hij naar volle tevredenheid gedetacheerd door ons aan Groothuis. Roelof kreeg gereedschap en een eigen bedrijfsauto van Sebo Personeelsdiensten. Hij heeft ook alle 10 jaren met veel plezier samengewerkt met een vaste collega van ons bedrijf.

Tijdens het feestje afgelopen vrijdagochtend waren er bloemen, een enveloppe, twee slagroomtaarten en er werd onder het genot van diverse kopjes koffie, gezellig nagepraat over de afgelopen jaren.

Roelof gaat nu volop genieten van zijn pensioen. Hij mag graag klussen bij zijn kinderen en is bezig met het behalen van zijn motorrijbewijs.

Wij wensen Roelof namens ons hele team veel gezondheid en fantastische pensioenjaren toe!