Sebo Personeelsdiensten sluit overeenkomst met gemeenten De Wolden en Hoogeveen

Nieuws | 14-06-2024

Met trots kunnen wij mededelen dat Sebo Personeelsdiensten een overeenkomst heeft gesloten met de gemeenten De Wolden en Hoogeveen. Deze overeenkomst houdt in dat wij tenminste vier jaren gaan samenwerken als het gaat om al het groenonderhoud in deze prachtige gemeenten. Wij hebben ons ingeschreven op de aanbesteding die hiervoor is uitgegeven en hebben deze gegund gekregen.

Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het detacheren van aanpakkers. Vanaf 1 juni dit jaar zullen onze medewerkers nu dus ook diverse groenwerkzaamheden gaan uitvoeren voor deze twee gemeenten. In samenwerking met hen zullen wij al het openbare groen netjes gaan houden!

“Deze opdracht is een prachtige kans om te laten zien waar wij goed in zijn”, aldus Robert van Marle, van Sebo Personeelsdiensten. “We kijken er met veel enthousiasme naar uit om de komende jaren nauw samen te werken met de gemeenten De Wolden en Hoogeveen. Wij vinden het prachtig om op deze manier ook een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de leefomgeving van alle inwoners van deze gemeenten .”

Zou jij graag willen meewerken aan dit project en een bijdrage willen leveren aan het groenonderhoud in de gemeenten De Wolden en Hoogeveen? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Westerbork via het telefoonnummer 0592-217030 of bekijk de vacatures op onze website en solliciteer meteen!