Mag ik mij even voorstellen… Mijn naam is Harro Verbaas!

Mag ik mij even voorstellen... | 03-07-2024

Eind april ben ik bij Sebo Personeelsdiensten gestart als filiaalleider op onze vestiging in Markelo. Hiervoor heb ik bijna 24 jaar in de retail gewerkt, waardoor ik ervaring heb in het leveren van maatwerk. Nu wil ik bij Sebo maatwerk leveren voor onze klanten en onze medewerkers, door voor hen de meest geschikte werknemer of werkplek te zoeken!

Ik vind het prettig om met mensen te werken, te plannen en ik houd van structuur. Dit past goed bij mijn functie waar ik me bezighoud met de werving en selectie maar ook het aanspreekpunt ben voor onze medewerkers en klanten. Werken bij Sebo bevalt me erg goed vanwege de laagdrempelige sfeer, de korte lijntjes en de positieve werksfeer. De no-nonsense en aanpakkerscultuur past perfect bij mij. Het voelt hier als een warm bad; de aanpakkersmentaliteit zie je in de gehele organisatie terug, zowel op kantoor als bij de medewerkers.

Samen met mijn assistent planner Brenda vormen we een sterk team. Onze samenwerking is behulpzaam en effectief. Daarnaast is de samenwerking met collega’s van de andere vestigingen erg prettig; iedereen staat klaar om elkaar te helpen.

Mijn doel is om Sebo Markelo te laten groeien met name in de regio’s; de Achterhoek, Enschede, Almelo en Deventer. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan of zoekt u een nieuwe medewerker? Kom gerust langs voor een kop koffie op ons kantoor in Markelo of neem telefonisch contact op. Ik maak graag kennis! Het telefoonnummer waarop ik te bereiken ben is: 06-82209026.