Klant aan het woord… Johan en Leonie Kreeft van Solar Green & Clean B.V.

Klant aan het woord | 14-08-2024

Onze vestiging in Balkbrug werkt nu ruim een jaar samen met Solar Green & Clean B.V. en zijn in gesprek gegaan met de eigenaren, Johan en Leonie Kreeft, om hun ervaringen te delen.

"Sebo Personeelsdiensten weet telkens de juiste kandidaten te vinden die perfect passen binnen ons bedrijf en onze werkwijze"
Johan en Leonie Kreeft - Solar Green & Clean B.V.

Waarom werken jullie samen met Sebo Personeelsdiensten?

“We zijn Johan en Leonie Kreeft, de eigenaren van Solar Green & Clean B.V., een full-service partner in landschaps- en schoonmaakbeheer voor solar parken. Ons avontuur begon met de schapenweide tak ‘De Vrolijke Grazers’, maar inmiddels bieden we een breed scala aan diensten om zonneparken optimaal te onderhouden. Ons specialisme is het onderhoud van zonneparken, gericht op groenbeheer en de reiniging van zonnepanelen door geheel Nederland met behulp van specialistisch materieel.” 

Hoe helpt Sebo Personeelsdiensten jullie?

“Sebo Personeelsdiensten helpt ons op professionele wijze aan nieuwe medewerkers voor versterking van ons team en met de financiële administratie van bestaande ZZP’ers. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op onze kernactiviteiten, terwijl Sebo Personeelsdiensten zorgt voor een gestroomlijnd personeelsbeheer.”

Waarom werken jullie samen met Sebo Personeelsdiensten?

“Vanwege hun kennis van ons werkgebied, het grote netwerk van werkzoekenden binnen onze regio en hun nuchtere aanpakkersmentaliteit. Op alle gebieden van werving, selectie en financiële afhandeling, hebben wij de medewerkers van Sebo Personeelsdiensten ervaren als betrokken en deskundige mensen.”

Wat maakt Sebo Personeelsdiensten uniek volgens jullie?

“De combinatie van marktkennis, begrip van onze diensten en hun nuchtere en praktische aanpak bij het vinden van de juiste match tussen werkzoekenden en werkgevers. Sebo Personeelsdiensten weet telkens de juiste kandidaten te vinden die perfect passen binnen ons bedrijf en onze werkwijze.”

Hoe ervaren jullie de samenwerking?

“Wij ervaren de samenwerking met Sebo Personeelsdiensten als zeer prettig, kundig en betrokken. De input en toelichting vanuit ons als klant wordt goed opgepakt, en de begeleiding van kandidaten en medewerkers is doeltreffend en prettig. We zijn zeer tevreden en enthousiast over onze samenwerking en kijken uit naar een verdere uitbreiding van deze samenwerking in de toekomst.”