Terug naar vacatures
Klik hier voor een open sollicitatie.

Vacature

Bouwvakhelper

Locatie
Rijssen
Uren per week
40 uur
Dienstverband
Voltijd dienstverband
Ben jij een échte aanpakker en wil jij in de bouw aan de slag? Zoek jij veel variatie in jouw werk en woon jij in de buurt van Rijssen? Kom dan solliciteren!
 
Wat ga je doen? 
Als bouwvakhelper ga je op de werf aan de slag. Jouw werkzaamheden bestaat onder andere uit het nakijken van materieel, het aanleggen van riool, het verven van containers en het uitvoeren van werkzaamheden middels een heftruck. Verder bied je ondersteuning bij jouw andere collega’s. Jouw werkdag start vanaf 07.15 uur en eindigt om 16.15 uur. Kortom: een functie met veel variatie met doorgroeimogelijksheden!
 
Wat vragen wij van jou?
Als bouwvakhelper beschik je over een flinke dosis aanpakkersmentaliteit. Je staat open voor nieuwe uitdagingen en bent ambitieus. Je staat iedere dag gemotiveerd klaar om nieuwe dingen te leren!
 
Daarnaast is het handig dat je:
  • affiniteit hebt met de bouw;
  • beschikt over twee rechterhanden; 
  • in het bezit bent van een VCA-certificaat of bereid bent deze te behalen via ‘Sebo Personeelsdiensten’.
 
Waar kom je terecht?
Je wordt onderdeel van het team van ‘Sebo Personeelsdiensten’. Bij ons ben je verzekerd van een laagdrempelige, persoonlijke en gastvrije werksfeer. Iedereen is welkom en er heerst een nuchtere aanpakkersmentaliteit. Op kantoor staan jouw collega’s elk moment voor je klaar!
 
Wat bieden wij jou?
Een fulltime functie van 40 uur per week en een marktconform salaris volgens de cao die onze opdrachtgever hanteert. Bij het blijken van goede geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Goed geregeld dus!