Terug naar vacatures
Klik hier voor een open sollicitatie.

Vacature

Productiemedewerker verzinkerij

Locatie
Kampen
Uren per week
40 uur
Dienstverband
Voltijd dienstverband
Ben jij een échte aanpakker die fysiek sterk is? Woon jij daarnaast in de omgeving van Kampen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wat ga je doen?
Als productiemedewerker in de verzinkerij ben je dagelijks bezig met het ophangen, verzinken en afhalen van verschillende materialen. Dit werk doe je samen met je collega’s, waarbij samenwerking en teamwork essentieel zijn om de klus te klaren. Je controleert de laagdikte en het uiterlijk van de materialen en zorgt ervoor dat je werkplek altijd netjes en veilig is. Daarnaast spring je bij waar nodig, of het nu gaat om het bedienen van een heftruck of het aanpakken van andere taken.
 
Deze functie wordt uitgevoerd in een 2-ploegendienst, wat betekent dat je flexibel bent en zowel in de vroege als late dienst kunt werken.
 
Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een échte aanpakker die goed kan samenwerken en een scherp oog voor detail heeft. Ervaring is mooi meegenomen, maar een gemotiveerde en gedreven instelling is voor ons belangrijker dan ervaring.
 
Daarnaast is het handig dat je:
  • minimaal MBO werk- en denkniveau hebt;
  • beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen via Sebo Personeelsdiensten.
 
Waar kom je terecht?
Je gaat aan de slag als productiemedewerker in het team van ‘Sebo Personeelsdiensten’. Bij ons ben je verzekerd van een laagdrempelige, persoonlijke en gastvrije werksfeer. Iedereen is welkom en er heerst een nuchtere aanpakkersmentaliteit. En ook fijn: op kantoor staan jouw collega’s bij vragen elk moment voor je klaar!
 
Wat beloven wij jou?
Als productiemedewerker verzinkerij ben je bij ons verzekerd van een fulltimefunctie van 40 uur per week. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de cao die de opdrachtgever hanteert. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om op vaste basis voor ons te komen werken. Goed geregeld dus!