Ons nieuwe kantoor krijgt vorm dankzij HEUTBOUW!

Geen categorie | 11-10-2024

De bouw van ons nieuwe hoofdkantoor in IJsselmuiden is in volle gang, elke dag boeken we mooie vorderingen. De verdiepingsvloer voor de bovenste verdieping ligt inmiddels, en volgende week bereiken we een bijzondere mijlpaal: de kap gaat erop! Dit alles dankzij het vak- en teamwerk van HEUTBOUW.

HEUTBOUW en Sebo werken al bijna 25 jaar intensief samen. Albert Selles, oprichter en directeur van de Sebo Groep, herinnert zich nog goed hoe hij met drie man begon aan het eerste project voor HEUTBOUW: de fundering leggen voor visopslagloodsen op Urk. In de jaren die volgden, groeide deze samenwerking uit tot een sterke en duurzame relatie, die nu de volgende fase ingaat met de bouw van ons nieuwe hoofdkantoor. Met deze nieuwbouw bouwen we letterlijk voort op het fundament van 25 jaar samenwerken!

Niet alleen de lange samenwerking maakt dit project speciaal, maar ook het vakwerk dat elke dag op de bouwplaats wordt geleverd. Anthony, de uitvoerder van HEUTBOUW die de regie heeft over het project, is ook een echte vakman. Hij leidt het project met passie en zorg, hij zorgt ervoor dat elke stap tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

We houden jullie de komende tijd graag op de hoogte van de voortgang. Blijf onze pagina dus in de gaten houden voor updates en foto’s van de bouwplaats, want we zijn ontzettend trots op wat we samen met HEUTBOUW realiseren!