Mag ik mij even voorstellen… Mijn naam is Elsemieke!

Mag ik mij even voorstellen… Mijn naam is Elsemieke!

Gepubliceerd op 15 april 2021

Inmiddels ben ik al ruim 8 jaar werkzaam bij Sebo Personeelsdiensten. Tijdens de opleiding Marketing en Communicatie op het Deltion College heb ik stage gelopen bij Sebo Personeelsdiensten. Nadat ik deze opleiding had afgerond ben ik aan de slag gegaan bij Sebo.

De taken behorend bij de marketing en communicatie heb ik lange tijd gecombineerd met diverse administratieve werkzaamheden. Inmiddels richt ik mij volledig op de marketing en communicatie van de Sebo Groep. Om meer kennis op te doen heb ik de kans gekregen om de opleiding HBO Online Marketing en Communicatie te volgen. Deze heb ik afgelopen jaar succesvol afgerond!

De diverse werkzaamheden maken deze functie erg leuk! Het ene moment ben je bezig met het schrijven van content, plaatsen van vacatures en het analyseren van statistieken, terwijl je op een ander moment met de voeten in de modder staat om foto’s te maken op diverse werklocaties.

Je kunt mij van maandag tot en met vrijdag treffen op het hoofdkantoor in IJsselmuiden. Voor alle marketing en communicatie gerelateerde vragen kun je mij bereiken via 038-3322888.