fbpx

Mag ik mij even voorstellen… Mijn naam is Henk

Mag ik mij even voorstellen… Mijn naam is Henk

Gepubliceerd op 27 mei 2021

Mag ik mij even voorstellen… Mijn naam is Henk Kamphof! Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij Sebo Personeelsdiensten als coördinator binnendienst en maak ik deel uit van het management team van Sebo Personeelsdiensten.

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest als commercieel medewerker in de kunstgrasindustrie werd het tijd voor een nieuwe uitdaging in een andere omgeving. Als coördinator binnendienst is het mijn taak om de binnendienst collega’s te coördineren en te ondersteunen bij diverse vraagstukken. Naast deze werkzaamheden ben ik ook verantwoordelijk voor ICT. Al met al een zeer diverse en uitdagende functie bij een erg leuk bedrijf!

Meestal werk ik op het hoofdkantoor in IJsselmuiden, maar daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden op de andere vestigingen. Ik kom graag een keer met je in contact!