fbpx

Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Evert!

Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Evert!

Gepubliceerd op 4 oktober 2020

Ik heb veel zin in mijn nieuwe uitdaging: planner & filiaalleider van de vestiging van Sebo Personeelsdiensten in Nijkerkerveen.

Voorheen ben ik jarenlang werkzaam geweest in de transportsector. De overstap naar een andere branche is natuurlijk best wel een beetje spannend, maar ik heb er ontzettend veel zin in. Ik krijg de kans en ruimte om te leren, dit maakt het voor mij een extra uitdagende baan.

Voor Sebo Personeelsdiensten ga ik actief aan de slag met het werven van nieuwe medewerkers voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers. Naast het plaatsen van vak- en uitzendkrachten lijkt het mij ook leuk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar een nieuwe baan.

In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger van de Total Agri Beachpull in Putten. Dit truck- en tractorpulling evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groot begrip in Nederland. Door mijn rol als voorzitter ben ik samen met veel andere vrijwilligers het hele jaar in de weer om samen te zorgen voor een geslaagd evenement voor jong en oud. Ook tijdens dit evenement stuur ik diverse mensen aan, daar heb ik altijd erg veel plezier in.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een nieuwe medewerker? Ik maak graag kennis met je! Het telefoonnummer waarop ik te bereiken ben is: 033 – 82 00 330.