Mag ik mij voorstellen.. Mijn naam is Gerhard!

Mag ik mij voorstellen.. Mijn naam is Gerhard!

Gepubliceerd op 1 september 2020

Inmiddels ben ik alweer een aantal maanden werkzaam bij Sebo Personeelsdiensten. Afgelopen mei ben ik gestart als VCU- en opleidingscoördinator. Naast deze functie ben ik sinds kort ook filiaalleider & planner van de vestiging in Markelo.

Ik heb ruim 18 jaar kennis en ervaring in de uitzendbranche. In ons vak blijf ik het een mooie uitdaging vinden om telkens weer de juiste match te maken. Vol enthousiasme zet ik mij in voor dit ambitieuze bedrijf.

Op zoek naar een (nieuwe) baan of medewerker? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 0547-214008 en uiteraard staat de deur van ons kantoor aan de Grotestraat 34a in Markelo, altijd open. De koffie staat klaar!