fbpx

Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Joyce!

Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Joyce!

Gepubliceerd op 5 februari 2021

Inmiddels ben ik 5 jaar werkzaam voor Sebo Personeelsdiensten. Ik ben begonnen als assistent planner op de vestiging in Markelo en werk nu sinds 2 jaar als management assistente voor de Sebo Groep.

Voorheen ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf. Ondanks dat ik het daar naar mijn zin had, stond ik open voor een nieuwe uitdaging. Toen ik getipt werd op een openstaande vacature bij Sebo Personeelsdiensten, heb ik direct gesolliciteerd. Een totaal andere baan in een andere branche, maar dit heeft gelukkig goed uitgepakt. Na 5 jaar heb ik het nog steeds erg naar mijn zin!

Naast mijn werkzaamheden als management assistente, coördineer ik samen met een collega het ziekteverzuim. Het leukste aan mijn werk vind ik dat er veel afwisseling is en geen enkele dag hetzelfde is.

Ik ben werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in IJsselmuiden op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.