Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Leonie

Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Leonie

Gepubliceerd op 4 maart 2021

Sinds kort ben ik werkzaam bij Sebo Personeelsdiensten als assistent planner van de vestiging in Westerbork. Ik heb de opleiding tot detailhandel afgerond en na een paar jaar werkzaam geweest te zijn in deze branche ben ik overgestapt naar administratieve werkzaamheden. Na twee jaar gewerkt te hebben in de uitzendbranche, is de uitzendwereld mij dan ook niet onbekend.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken van de uren en facturen. Ook zal ik mij bezig gaan houden met dossiers beheren, contracten maken en het contact onderhouden met de medewerkers en opdrachtgevers.

Ik heb erg veel zin om voor Sebo Personeelsdiensten aan de slag te gaan!

Je kunt mij treffen op kantoor op de maandag, dinsdagochtend en donderdag. Voor alle administratieve vragen kun je mij bereiken via 0592-217030.