Mag ik mij voorstellen.. Mijn naam is Rinke!

Mag ik mij voorstellen.. Mijn naam is Rinke!

Gepubliceerd op 8 oktober 2020

Sinds een aantal weken ben ik werkzaam bij Sebo Personeelsdiensten. Een leuk bedrijf, waar ik mij zal gaan inzetten als filiaalleider & planner van de vestiging IJsselmuiden.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de evenementenbranche, begin ik met veel plezier aan een nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om voor Sebo nieuwe medewerkers te werven en bestaande en nieuwe klanten te ondersteunen met hun zoektocht naar personeel. Wat ik ook erg leuk vind, is dat ik het werkgebied van Sebo Personeelsdiensten mag gaan uitbreiden naar Friesland. Ik ben daar namelijk geboren en getogen!

Kom gerust langs voor een bak koffie. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, hebben wij graag dat je van tevoren even een afspraak maakt. Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 038 – 33 22 888. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan of medewerker? Neem dan gerust contact met mij op!