Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Susan!

Mag ik mij voorstellen… Mijn naam is Susan!

Gepubliceerd op 27 november 2020

Inmiddels werk ik alweer 1,5 jaar bij Sebo Personeelsdiensten als assistent planner van onze vestiging in Markelo. Voorheen ben ik 9 jaar werkzaam geweest als tandartsassistente. Het was voor mij dus best wel een beetje spannend om het roer om te gooien naar totaal een andere branche. Maar gelukkig heeft dat goed uitgepakt, ik heb het hartstikke naar mijn zin en zit hier echt op mijn plek!

Sebo Personeelsdiensten heeft mij de kans gegeven om veel te leren in de uitzendbranche. Ik ben bij Sebo voornamelijk aan de slag met het verwerken van de uren en facturen, contracten maken, dossiers beheren en contact onderhouden met de medewerkers en de opdrachtgevers.

Je kunt mij treffen op kantoor op de maandag, woensdag en donderdag. Neem voor alle administratieve vragen contact met mij op door te bellen naar 0547 – 214008.